Izbjeljivanje zubi

Feel Your Beauty

Inovativni kozmetički tretman izbjeljivanja zubi PEARLSMILE®


Izbjelivanje zubi

Moderne tehnologije omogućuju da blistavo bijeli osmijeh bude dosežan luksuz za svakog. Za razliku od tradicionalnog postupka, kozmetičko izbjeljivanje zubi PEARLSMILE® temelji se na primjeni gela s manje od 0,1% sadržaja peroksida (sukladno smjernici EU 2011/84/eu) i hladnog LED svjetla koje aktivira gel. Ova kombinacija omogućuje nježno i bezbolno izbjeljivanje. Svojim jedinstvenim postupkom PEARLSMILE® je danas poznat diljem svijeta s mnoštvom oduševljenih poklonika.

POTPUNO BEZBOLAN TRETMAN

Kozmetičkim gelom PEARLSMILE® zubna caklina ostaje neoštećena. Također i hladno LED svjetlo koje aktivira djelovanje gela isključuje nadraživanje zubnog mesa.
Upravo je to po čemu PEARLSMILE® postaje nenadmašiv!

REZULTATI ZA SAMO 21 MINUTU

PEARLSMILE® je apsolutno siguran kozmetički tretman. Minimalno vrijeme izbjeljivanja preporuča se 21 minuta. Za manje od jednog sata dok ste udobno smješteni u fotelji za opuštanje, postati ćete vlasnik blistavo bijelog osmijeha s kojim možete kročiti u svijet.

IZBJELJIVANJE I DO 9 NIJANSI U SAMO JEDNOM TRETMANU

Nakon jednog tretmana zubi će biti do 9 nijansi svjetliji. Stupanj izbljeljivanja zubi, individualno je različit. Za vrijeme tretmana izbjeljivanja, neutralizira se pigmentacija koja je izazvala zatamnjenje zubne cakline. Preporuča se ponavljati tretmane češće, zapravo, koliko god Vi to želite, da bi očuvali postignute rezultate.

ATRAKTIVNA CIJENA ZA SVAKOGA

PEARLSMILE® je apsolutno kozmetički tretman koji ne inzistira zubarski uređaj, kao ni prisustvo medicinskog djelatnika. Duže vrijeme trajanja tretmana je nezamislivo – upravo iz navedenog razloga, nudimo vrlo povoljne cijene.

%d bloggers like this: