IPL – pomlađivanje kože

Feel Your Beauty

IPL – fotopomlađivanje

Tretmani fotopomlađivanja prava su revolucija u kozmetologiji i holivudske zvijezde koriste ih uoči dodjele Oscara ili prestižnih filmskih nagrada i najbolji učinak pokazuju kad se kure tretmana provode jednom ili dva puta godišnje.

Fotorejuvenacija radi po principu primjene impulsa intenzivne svjetlosti koja prodire u kožu, bez oštećivanja površinskog sloja. Putem svjetlosti prenosi se toplina na kožu, što dovodi do stvaranja novih kolagenih vlakana i elastina koji obnavljaju mikro mrežu koju čine dermis i epidermis, i postižući efekt punjenja putem zadebljanja kože i unutrašnjeg preuređenja.

Tako tretirana koža dubinski se revitalizira te postaje sjajnija, blistavija i mladolikija.

Dijatermija

Dijatermija lica je prirodna metoda zatezanja kože koja pospješuje termoforu (prodiranje) preparata u dublje slojeve kože i pokreće snažnu cirkulaciju te ishranu tkiva. Koristeći se temperaturama iznad 40 C postiže se regenerativni efekt na kolagenskim vlaknima.

Ako imate probleme s aknama, želite se trajno riješiti dlaka ili vam je potreban vrhunski lifting, Intensed Pulsed Light tehnologija najbolji je odabir za vas.

%d bloggers like this: